У НЕМИРОВІ ТА ВІННИЦІ ЗНОВУ ЛОВИЛИ ТІТУШОК

Изображение

тітушки в Немирові

З самого ранку в понеді­лок в обласному центрі, та столиці української горілки Немирові було неспокійно…

Адже у Вінниці біля готелю «Південний Буг» були по­мічені люди характерної зовніш­ності, що на автобусі явно при­їхали не на фонтан і екскурсію в немирівський палац княгині Щербатової. Так само в Немирові на одній із АЗС були заблоковані три бусики з київськими та вінницьки­ми номерами із тітушками в са­лоні. За однією із версій, ця «бри­гада» планувала штурмувати під шумок революції завод Nemiroff!

— У двох білих мікроавтобусах із номерами «АІ» Київської області та зеленому із серією «АВ» сиділи молоді хлопці — на вигляд «пете­ушники», — розповів мешканець Немирова Олек­сандр. — Мету свого візиту в Немирів вони пояснити не могли. Де знамениті скіфські вали, де санаторій «Авангард» і палац княгині — їх не ціка­вило. їхні «екскурсово­ди» теж мали явно не просвітницьку мету. Тому автобуси були заблоковані та до пізнього вечора про­стояли на АЗС. Коли стемніло, вони роз­вернулись і поїхали додому. Втім, не сек­рет, що метою цієї «бригади» був завод Nemiroff… Востаннє такий десант тітушок у нашому місті висаджувався 1 жовтня з но­венькими вилами від «Епіцентру».

Водночас стало відомо, що дру­га партія тітушок біля «Південного Бугу» при появі міліції та активістів Євромайдану просто розбіглась сусідніми дворами. Трьох «туристів» вдалось впіймати, і вони чітко за­явили, що їхали в Немирів «по­працювати»… Нині міліція Вінниці та Немирова розслідує всі обста­вини цих інцидентів.

Богдан КОВАЛІЙ

Изображение

Оставьте комментарий